För ömtålig mage, och otroligt gott!

Grekisk Köttfärssås.

4 port:

400g mager köttfärs (10% fett)
1 brk passerade tomater
1 st knippa persilja(endast bladen)
1 dl rött matlagningsvin
1 dl vatten
1 st kanelstång
½tsk salt
1 krm svartpeppar
1 st gul lök
1 st vitlöksklyfta


1)Hacka pesiljeblad och lök.

2)Bryn köttfärsen och lök utan fett i en teflonpanna. Tillsätt därefter tomater,persilja,vin, vatten och kryddor.

3)Låt puttra på svag värme i ca 20 min. Fiska upp kanelstången före servering( Under detta puttrar så koka upp pasta gärna tagiatelle eller snäckformad pasta och till kan du ha en sallad med feta ost och vitlöksbröd och stekt zucchini)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0