Mangosalsa

En god mangosalsa är alltid gott att ha till fisk och pasta.

MANGOSALSA:
 2 st mangofrukter
½-1 rödlök
3/4 delar gurka
1 limefrukt
Färsk Koriander
halv utkärnad chili

1)BÖrja med att skala mangon, sedan så kärnar du ur mangofrukten sedn så hackar du den i tärningar.

2)Skala rödlöken och hacka den fint.

3) Tvätta gurkan och hacka ned den i tärningar, blanda sedan ihop gurkan, löken och mangon i en bunke och hacka sedan ned chilin fint och blanda i den med grönsakerna.

4) Pressa sedan ned saften från en limefrukt och blanda runt.

Strö över Färsk koriander.

servera!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0