Carbonara.

ALFONS CARBONARA

300g Tagliatelle eller spaghetti
300g bacon
1 vitlöksklyfta,pressad
1 msk olivolja
1 dl riven parmesanost
1dl grädde eller mjölk
2 krm svartpeppar
4 äggulor
persilja

1) Koka pastan enligt anvisning på förpackningen i lättsaltat vatten. Häll sedan av vattnet när det är klart.
2) Stek baconen i en torr stekpanna och låt skivorna rinna av på ett hushållspapper under tiden.
3)Blanda äggulor,grädde,parmesanost,olivolja och pressad vitlök i en skål.
4) Vänd ihop smeten med pastan och baconet och servera med svartpeppar och hackad persilja.(Kan värma lite i en kastrull)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0