Gorgonzola

INBAKAD I SMÖRDEG:
UGN 200 GRADER

2 PLATTOR DJUPFRYST SMÖRDEG
50G GORGONZOLA
2 MSK FINHACKAD GRÖNPAPRIKA
1 TOMAT OM MAN VILL
1 ÄGG TILL PENSLING!

(SEDAN OM MAN VILL SÅ KAN MAN VÄLJA ATT HA I LITE VITLÖK OCH PERSILJA)

1) Kavla ut de tinade smördegsplattorna till rektangler, sporra ut 2 fyrkanter och varje platta.

2)Lägg dem på bakplåtspapper på en plåt. Fördela Osten och paprika på degplattorna , pensla kanterna väl med uppvispat ägg och vik degen över fyllningen till fyrkantiga eller 3 kantiga paket.

3)Tryck till runt kanterna med en gaffel.
Pensla ytan med ägg och grädda mitt i ugnen i ca 15 min.


Serveras till kött, eller kyckling, eller en lätt smaklig sallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0