Chevrélax

Denna laxen kan du ha till mangosalsan.

3 msk lätt cremé fraiche
75 hr chevre ost
3 msk fin klippt dill
3 laxfileér

ugn 200 grader

1) Ta fram laxen och lägg dem i en smordform, skär en liten skåra i mitten av laxen. Krydda med Salt och Peppar.

2) Häll i msk lätt cremé fraiche, och 75 gram hackad chevré ost och 3 msk finklippt dill. Blanda runt så mycket du kan så att du känner att du ha mossat runt det mesta av chevrén så de blir som en kräm

3) Fyll laxen i den snittade skåran, med ost-cremefraiche blandingen och grädda sedan i ugnen  på 200 grader i 10 min eller tills laxen ser färdig ut.

Knippsa av lite dill och lägg på innan servering!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0